Arabayla çarpıp kaçan FBli futbolcu

Beşiktaş'ta kırmızı ışıkta bekleyen motokuryeye çarptıktan sonra kayıplara karışan lüks ciple ilgili olarak Fenerbahçeli futbolcu Bilica'nın ifade vereceği öğrenildi. Bu kaçan sürücünün Bilica olabileceği ihtimalini güçlendirdi. Futbolcu ve avukatıyla irt

Arabayla çarpıp kaçan FBli futbolcu

Beşiktaş'ta kırmızı ışıkta bekleyen motokuryeye çarptıktan sonra kayıplara karışan lüks ciple ilgili olarak Fenerbahçeli futbolcu Bilica'nın ifade vereceği öğrenildi. Bu kaçan sürücünün Bilica olabileceği ihtimalini güçlendirdi. Futbolcu ve avukatıyla irtibat kuran İstanbul polisi sürücü koltuğunda kimin oturduğuyla ilgili açıklama yapmaktan kaçınıyor.

 

Beşiktaş'ta dün sabah lüks bir cip, kırmızı ışıkta bekleyen motokuryeye arkadan çarptıktan sonra kayıplara karıştı. Kurye yaralandı, hızla kaçan cipin plakası ise olay yerinde düştü. Plakanın Fenerbahçe'nin eski futbolcusu Roberto Carlos'un adına kayıtlı olduğu belirlendi. Ancak Carlos ülkesi Brezilya'ya uzun süre önce döndüğü için, direksiyondaki sürücünün kimliği merak konusu oldu. Polis kaçan sürücünün kimliğiyle ilgili bir açıklama yapmaktan kaçınırken Fenerbahçeli futbolcu Bilica'nın avukatıyla birlikte bu konuda ifade vermek üzere polise geleceği öğrenildi. Bu kaçan cipin direksiyonunda Bilica'nın olabileceği ihtimalini güçlendirdi.

 

Öte yandan cipin de Anadolu yakasında Fenerbahçeli futbolcunun evinin yakınlarındaki bir otoparkta bulunduğu öğrenildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor