Antrenörlerin sorunları dinlendi

Trabzon Antrenörler Derneği Şubesi yönetim kurulu tarafından 22 Aralık 2010 Çarşamba günü Haluk Ulusoy Tesisleri Trabzonspor Gençlik Geliştirme Merkezi Nizamettin Algan Konferans Salonunda Trabzon Vali Yardımcısı Sayın Aziz Mercan Trabzon antrenörlerinin

Antrenörlerin sorunları dinlendi

Trabzon Antrenörler Derneği Şubesi yönetim kurulu tarafından 22 Aralık 2010 Çarşamba günü Haluk Ulusoy Tesisleri Trabzonspor Gençlik Geliştirme Merkezi Nizamettin Algan Konferans Salonunda Trabzon Vali Yardımcısı Sayın Aziz Mercan Trabzon antrenörlerinin ve Trabzon Futbolunun sorunları ile gelecek için projelerini konu alan bir toplantı yapıldı.

Toplantıya Trabzon Vali Yardımcısı Sayın Aziz MERCAN, Taban Birlikleri Başkanları, Trabzonspor Gençlik Geliştirme Genel Koordinatörü Sadettin TEKELİOĞLU, Tavşanlı Linyitspor Teknik Direktörü Mustafa Reşit AKÇAY, 1461 Trabzon Teknik Direktörü İlyas AKÇAY, TÜFAD Temsil Heyeti Üyeleri Selahattin DİYADİN, Fethi TÜRKOĞLU, Trabzonspor Efsane Oyuncularından Orhan ÇIKIRIKÇI, 2 Nolu Yol-İş Sendikası Şube Başkanı Hüseyin BALABAN, Amatör kulüp başkanları, şubemiz teknik direktörleri ve antrenörleri ile futbolcular katıldı.

TOPLANTIDAN NOTLAR:

Kulüp bünyesinde bulunan oyuncuların çoğunlukta öğrencilerden oluştuğundan dolayı hafta içi ve hafta sonu gündüz idman ve resmi müsabakalarda problemler yaşanması.

Mevcut sahaların ışıklandırılması, soyunma odası, güvenlik ve sağlık önlemlerinin artırılması.

Antrenörlerin eğitimine katkı sağlamak için maddi ve manevi destek.

Trabzon Vali Yardımcısı Mercan toplantıda karşılaştığı ilgi ve alakadan dolayı memnuniyeti dile getirirken antrenörlerin çözüme ulaşması için elinden geleni yapacağını dile getirdi.

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor