Antrenmanda yumruklar konuştu

Milanello Spor Tesisleri'ndeki antrenmanda, Ibrahimovic, Onyewu'nun kontrolündeki topa yatarak müdehale etti. Müdehalenin etkisiyle kendini yerde bulan Onyewu, ayağa kalkıp Ibrahimovic'e saldırarak boynunu sıkmaya başladı. İbrahimovic'in de yumruklarla ya

Antrenmanda yumruklar konuştu

Milanello Spor Tesisleri'ndeki antrenmanda, Ibrahimovic, Onyewu'nun kontrolündeki topa yatarak müdehale etti. Müdehalenin etkisiyle kendini yerde bulan Onyewu, ayağa kalkıp Ibrahimovic'e saldırarak boynunu sıkmaya başladı. İbrahimovic'in de yumruklarla yanıt vermesi üzerine bir anda iki futbolcu şiddetli bir kavgaya tutuştu. Bu arada birbirlerine ağır hakaretler etmeyi de ihmal etmeyen futbolcuları, takımın diğer oyuncuları araya girerek güçlükle ayırdı. Ancak futbolcuları sakinleştirmek mümkün olmayınca antrenmana bir süre ara verilmek zorunda kalındı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor