Antalyaspor 5 eksikle geliyor
Ziraat Türkiye Kupası Yarı Final ilk maçını hazırlıklarının tamamlayan Antalyaspor, Trabzonspor'la karşılaşmak üzere bugün Trabzon'a gitti.Kırmızı-beyazlılarda uzun bir süredir sakat olan Vahap Işık ve Hakan Özmert'in yanı sıra, dünkü antrenmanda fizyoter
Yayınlanma:
Ziraat Türkiye Kupası Yarı Final ilk maçını hazırlıklarının tamamlayan Antalyaspor, Trabzonspor'la karşılaşmak üzere bugün Trabzon'a gitti.
Kırmızı-beyazlılarda uzun bir süredir sakat olan Vahap Işık ve Hakan Özmert'in yanı sıra, dünkü antrenmanda fizyoterapist Önder Gülcan nezaretinde çalışan Kerim Zengin ile kasığında ödem oluştuğu için idmanda yer almayan Pini Balili'nin Trabzonspor maçında kesinlikle forma giyemeyeceği bildirildi.
Hafif sakatlığı nedeniyle dünkü çalışmaya katılmayan Tita'nın ise önemli bir sorununun olmadığı kaydedilirken, cezası nedeniyle Sedat da forma giyemeyecek
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan Trabzon Haber ve diğer kategorilerdeki haberlerdeki yorumlar onaylanmamaktadır.
Resmi İlanlar
Spor