Antalya'da Trabzon Tanıtıldı

Türkiye Spor Yazarları Derneği (TSYD) tarafından düzenlenen 48.Yıl Sporun Zirvesi Semineri’ne konuşmacı olarak katılan Trabzon 2011 Gençlik Olimpik Oyunları Genel Koordinatörü Nihat Doker , 11. Avrupa Gençlik Olimpik Oyunları hakkında bilgiler verdi.Antal

Antalya'da Trabzon Tanıtıldı

Türkiye Spor Yazarları Derneği (TSYD) tarafından düzenlenen 48.Yıl Sporun Zirvesi Semineri’ne konuşmacı olarak katılan Trabzon 2011 Gençlik Olimpik Oyunları Genel Koordinatörü Nihat Doker , 11. Avrupa Gençlik Olimpik Oyunları hakkında bilgiler verdi.


Antalya Clup Hotel Sera'da düzenlenen seminere konuşmacı olarak katılan Trabzon 2011 Gençlik Olimpik Oyunları Genel Koordinatörü Nihat Doker, 23-30 Temmuz 2011 tarihleri arasında Trabzon’da yapılacak Avrupa Gençlik Olimpik Oyunları’na 49 ülkeden yaklaşık 4 bin civarında 17 yaş ve altı sporcunun katılacağını söyledi. “Yüklendiğimiz sorumluluğun bilincindeyiz” diyen Doker “En iyi şekilde görevimizi yerine getirmenin gayreti içindeyiz” dedi.

Olimpiyatlarla ilgili bugüne kadar yapılan çalışmalarla ilgili bilgi veren Nihat Doker idari yapılanmanın yanında teknik çalışmaların da devam ettiğini, bu anlamda mevcut spor tesislerinin revize edildiğini, bunlara yenilerin eklenmesi için de inşaatların sürdürüldüğünü söyledi.


Olimpiyatlar için projelendirilen tesislerin inşaatlarının hızlı bir şekilde devam ettiğini, olimpiyatların gerek Türkiye gerekse Trabzon’un tanıtımı için de bulunmaz bir fırsat olduğunu dile getiren Doker, “Bu olimpiyatlar 2020’nin yolunu açacaktır. Trabzon’un başarısı demek 2020 büyük olimpiyatlarına giden yol demektir. Devlet yanımızda. Başarısız olmamız söz konusu olamaz. Trabzon olarak çok çok ekstrem bir şey olmazsa en iyisini yapacağımızı söylemek istiyorum” diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor