Ankaragücü İBB ile karşılaştı

Ankaragücü 4 dakika arayla bulduğu gollerle 2-0'lık üstünlüğü yakaladı, Belediye bu gollere iki dakikada attığı iki golle yanıt verdi ve maç 2-2'lik eşitlikle sona erdi.Spor Toto Süper Lig'de 13. hafta mücadelesinde Ankaragücü ile İstanbul Büyükşehir Bele

Ankaragücü İBB ile karşılaştı

Ankaragücü 4 dakika arayla bulduğu gollerle 2-0'lık üstünlüğü yakaladı, Belediye bu gollere iki dakikada attığı iki golle yanıt verdi ve maç 2-2'lik eşitlikle sona erdi.

Spor Toto Süper Lig'de 13. hafta mücadelesinde Ankaragücü ile İstanbul Büyükşehir Belediyespor sahadan 2-2'lik eşitlikle ayrıldı. Ankara 19 Mayıs Stadı'nda oynanan ve ilk yarısı 0-0'lık eşitlikle sona eren maçın ikinci yarısında 14 dakikada 4 gol oldu. Sarı-lacivertliler 50. dakikada Aydın Toscalı ve 54. dakikada Turgut Şahin'in kafa golleriyle 2-0'lık üstünlüğü yakaladı. Belediye'nin bu gollere yanıtı 63. dakikada İbrahim Akın ve 64. dakikada Herve Tum'dan geldi.

Bu sonucun ardından İstanbul Büyükşehir Belediyespor puanını 23'e, Ankaragücü ise 16'ya yükseltti.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor