Ankaragücü Ergin Keleş ile anlaştı

Spor Toto Süper Lig'de çalkantılı günler geçiren Ankaragücü, ara transferde Çek oyuncu Jaroslav Cerny ve Ergin Keleş'i kadrosuna kattı. Kulüp basın sözcüsü Avni Kavlak, konuyla ilgili yaptığı açıklamada, Çek Milli Takımı oyuncusu ve Slavia Prag takımının

Ankaragücü Ergin Keleş ile anlaştı

Spor Toto Süper Lig'de çalkantılı günler geçiren Ankaragücü, ara transferde Çek oyuncu Jaroslav Cerny ve Ergin Keleş'i kadrosuna kattı.

 

Kulüp basın sözcüsü Avni Kavlak, konuyla ilgili yaptığı açıklamada, Çek Milli Takımı oyuncusu ve Slavia Prag takımının kaptanı Cerny ve Manisaspor'dan Ergin Keleş'i transfer ettiklerini söyledi.

 

Cerny ile yapılan görüşmelerin bugün sonuçlandığını ifade eden Kavlak, ''Sol açık mevkinde oynayan Cerny, 1,5 yıllığına Ankaragücü formasını taşıyacak. En son Manisaspor'da forma giyen Ergin Keleş ile de 1,5 yıllığına anlaşma sağlandı'' dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler