Amatör maçta yumruklar konuştu

Kocaeli Amatör Süper ligde bugün Gebze Şekerpınar Stadı'nda Darıca Kale Bayramoğlu ile İzmit Suadiyespor arasında oynanan karşılaşmanın sonunda iki takım oyuncuları tekme ve yumrukla birbirine girdi. Polisin ayırmakta zorlandığı kavgada bir futbolcunun bu

Amatör maçta yumruklar konuştu

Kocaeli Amatör Süper ligde bugün Gebze Şekerpınar Stadı'nda Darıca Kale Bayramoğlu ile İzmit Suadiyespor arasında oynanan karşılaşmanın sonunda iki takım oyuncuları tekme ve yumrukla birbirine girdi. Polisin ayırmakta zorlandığı kavgada bir futbolcunun burnu kırıldı.

Şampiyonluk yolunda iddialı olan her iki takım için de büyük önem taşıyan karşılaşma golsüz devam ederken, ev sahibi konumundaki Darıca Kale Bayramoğluspor k90+2’de İdris’in ayağından attığı gol ile 1-0 öne geçti. Karşılaşma bu skorla devam edince önce tribünlerde hareketlenme oldu. 50 civarındaki Suadiye taraftarı koltukları kırıp sahaya atmaya başladı. Hemen ardından da Suadiyeli futbolcular, diğer tarafta sevinmekte olan rakip tokum oyuncularıyla önce tartıştı sonra kavgaya tutuştu.

Her iki takımın futbolcuların ve teknik heyetin saha içersindeki kavgasını Emniyet güçleri güçlükle engellemeye çalışırken tekme ve yumruklar havada uçuştu. Olaylar sırasında birçok futbolcuyuy yüzlerinde ve vücutlarında morarmalar olurken, adının Mert olduğu öğrenilen darıcalı bir futbolcunun da burnu kırıldı.

Polisin güçlekle yatıştırdığı olayların ardından iki tarafın da ifadeleri alındı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor