'Aman Tanrım. Soyulduk!

Leverkusen deplasmanına giden Köln takımı maç bitimi büyük bir şokla karşılaştı.Bu çığlık, gittikleri Leverkusen deplasmanında soyunma odasından üzerinde sadece bir havluyla kendini dışarı atan Mondragon'a aitBu sezon ligde zor günler geçiren, 'Keçiler' l

'Aman Tanrım. Soyulduk!

Leverkusen deplasmanına giden Köln takımı maç bitimi büyük bir şokla karşılaştı.

Bu çığlık, gittikleri Leverkusen deplasmanında soyunma odasından üzerinde sadece bir havluyla kendini dışarı atan Mondragon'a ait

Bu sezon ligde zor günler geçiren, 'Keçiler' lakaplı Köln'e bir darbe de hırsızlardan geldi. Geçen hafta gittikleri Bayer Leverkusen deplasmanında Alman ekibinin soyunma odası soyuldu. Alman The Ekspres gazetesinin haberine göre; Mondragon, üzerinde sadece bir havluyla soyunma odasından, 'Aman Tanrım. Soyulduk! Çantalar, cüzdanlar, cep telefonları; hepsi gitmiş' diye bağırarak çıktı.

Köln savunma oyuncusu Mıso Brecko, 'Buraya 500 euroluk çantayla geldim, elimde poşetle gidiyorum' derken, Leverkusen psikoterapisti Dieter Trzolek ise, 'Hırsızlar soyunma odasına bir tünel kazmış olmalı. Bizde para olmadığını bildikleri için Köln soyunma odasına girmişlerdir' diye espri yaptı.

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor