"Amacım şampiyonluk için katkı"

Trabzonspor'un Brezilyalı oyuncusu Alanzinho, şampiyonluk yolunda takıma katkı yapmak istediğini söyledi.Son zamanlarda performansında yaşanan düşüş nedeniyle çoğu maçta yedek olarak soyunan Alanzinho, hırs küpü. Bu sezon 16 maçta forma giyebilen ancak 9

"Amacım şampiyonluk için katkı"

Trabzonspor'un Brezilyalı oyuncusu Alanzinho, şampiyonluk yolunda takıma katkı yapmak istediğini söyledi.

Son zamanlarda performansında yaşanan düşüş nedeniyle çoğu maçta yedek olarak soyunan Alanzinho, hırs küpü. Bu sezon 16 maçta forma giyebilen ancak 9 maçta ilk 11'de sahaya çıkabilen Brezilyalı oyuncu, Engin Baytar'ın sakat olması nedeniyle Manisaspor maçında teknik direktör Şenol Güneş'ten forma bekliyor.
Bu sezon sadece 1 gole imza atabilen oyuncu 127 gündür de lig maçlarında gol atma başarası gösteremedi. Suskunluğunu ligin ilk yarısında mağlup oldukları Manisaspor karşısında bozmak isteyen oyuncu, zorlu maçta göstereceği performans ile yeniden kendine ilk 11'in yolunu açmayı planlıyor.
Brezilyalı oyuncu, ikinci yarıda üzerlerinde oluşan olumsuzluğu attıklarını belirterek, "Ligin ikinci yarısına iyi bir başlangıç yapamadık ama takım olarak çok iyi durumdayız. Sivasspor galibiyete bizim için çok anlamlı oldu. Bu galibiyetin daha önem kazanması için Manisaspor'u yenmek gibi bir sorumluluğumuz var. Takım olarak bunun üstesinde gelecek güçteyiz" dedi.
İlk yarıda rakiplerine kendi sahalarında mağlup olduklarını hatırlatan Alanzinho, "Rakibimiz çok güçlü bir takım. İlk yarıda bize kendi sahamızda yendiler. İlk maçta yaptığımız hataları bu maçta yapmayacağız. Kazanmak için tüm gücümüzle mücadele edeceğiz" diye konuştu.

Alanzinho, Manisaspor maçında teknik direktör Şenol Güneş'in forma vermesi halinde elinden geleni yapacağını belirterek, "Kendimi her zaman hazır tutuyorum. Hocam görev verdiğinde de sahada en iyisini vermeye çalışıyorum. Benim amacım şampiyonluk yolunda takıma katkı sağlamak" dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor