'Altın Top' kimin olacak?

Dünya Kupası'nda en değerli oyuncuya verilen 'Altın Top' ödülü henüz sahibi bulmadı, ama Barcelona şimdiden ödüle damgasını vurdu. Aday futbolcuların sayısı 23'ten 3'e indirilirken, finale 'Rüya Takım'ın 3 yıldızı kaldı.FIFA ile France Football Dergisi'ni

'Altın Top' kimin olacak?

Dünya Kupası'nda en değerli oyuncuya verilen 'Altın Top' ödülü henüz sahibi bulmadı, ama Barcelona şimdiden ödüle damgasını vurdu. Aday futbolcuların sayısı 23'ten 3'e indirilirken, finale 'Rüya Takım'ın 3 yıldızı kaldı.

FIFA ile France Football Dergisi'nin bu sezondan itibaren ortak vereceği Altın Top ödülünde, aday gösterilen futbolcuların sayısı 3'e düşürüldü. Böylece ödülün, bu yıl da Barcelonalı bir futbolcuya gideceği kesinleşti.

Altın Top'ta finale kalan 3 aday, İspanyol devi Barça'da forma giyen Lionel Messi, Andres Iniesta ve Xavi Hernandez oldu.

FIFA üyesi 208 ülkenin milli takımlarının teknik direktörü ve kaptanları ile gazetecilerin oylayacağı bu prestijli ödül, İsviçre'nin Zürih kentinde 10 Ocak 2011 tarihinde sahibini bulacak.

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor