Altın değerinde 3 puan aldık

 TFF 2. Lig 3. Klasman Grubu'nda deplasmanda Kırşehirspor'u 2-1 yenen Ofspor'un teknik direktörü Mehmet Birinci, rakipleri karşısında son dakikada attıkları gol ile altın değerinde 3 puan aldıklarını söyledi.Birinci, AA muhabirine yaptığı açıklamada, raki

Altın değerinde 3 puan aldık

 TFF 2. Lig 3. Klasman Grubu'nda deplasmanda Kırşehirspor'u 2-1 yenen Ofspor'un teknik direktörü Mehmet Birinci, rakipleri karşısında son dakikada attıkları gol ile altın değerinde 3 puan aldıklarını söyledi.

Birinci, AA muhabirine yaptığı açıklamada, rakipleri Kırşehirspor'un ligden düşmesi kesinleştiği için böylesine hedefi olmayan bir takıma karşı zorlu bir müsabakaya çıktıklarını belirterek, ''Bizim için zorlu bir maç oldu, çok stresli bir maça çıktık. Rakip ise oldukça rahattı. Karşılaşmanın hemen başında bulduğumuz gol ile öne geçtik, ancak ilk yarının bu skorla bitmesini beklerken yediğimiz gol ile devre 1-1'lik beraberlikle tamamlandı'' dedi. 

Karşılaşmanın ikinci yarısında kazanmayı çok isteyen arzulu ve istekli bir takımın sahada olduğunu ifade eden Birinci, ''Rakip kalede gol pozisyonları için yüklendik. Galibiyet golünü karşılaşmanın son dakikasında bulduk. Son dakikada attığımız gol ile altın değerinde 3 puan aldık. İyi ve kötü günümüzde yanımızda olan Of Kaymakamı Tuncay Sonel başta olmak üzere herkese desteklerinden dolayı teşekkür ediyoruz'' diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor