Alper Boğuşlu yeni transferi anlattı

Trabzon Sanatevi'nin ev sahipliğinde 1 Haziran'da başlayan 2. Sanat Günleri kapsamında hazırlanan stantları gezen Tayfun Cora ve Alper Boğuşlu, daha sonra yazar Esma Ala Türkmen'in Trabzonsporlu eski bir futbolcunun hayatını konu eden ''O Şarkı'' isimli r

Alper Boğuşlu yeni transferi anlattı

Trabzon Sanatevi'nin ev sahipliğinde 1 Haziran'da başlayan 2. Sanat Günleri kapsamında hazırlanan stantları gezen Tayfun Cora ve Alper Boğuşlu, daha sonra yazar Esma Ala Türkmen'in Trabzonsporlu eski bir futbolcunun hayatını konu eden ''O Şarkı'' isimli romanının imza gününde yer aldı.

Tayfun, yazar Türkmen'e imzalattığı kitabı okumak için sabırsızlandığını söyledi.
    

-BOĞUŞLU, YENİ TRANSFERİ ANLATTI- 
     
Trabzonspor'un kaleci antrenörü Alper Boğuşlu, Gaziantep Büyükşehir Belediyesporlu kaleci Bora'nın transferine ilişkin basın mensuplarına, ''Bora, daha önce izlediğim bir kaleci. Araştırmalarımızı yaparak bu oyuncuyu aldık. Yetenekli bir kaleci. Karakteri de düzgün. Trabzonspor'a fayda sağlayacaktır'' dedi. 

Boğuşlu, yeni sezonda üç Türk kaleci ile çalışacaklarını ve uzun bir aradan sonra Trabzonspor'da ilk kez yerli kalecilerin görev yapacağını kaydederek, ''Kalede ciddi bir rekabet olacaktır. Bora da bu rekabet içerisinde kendisine yer açabilecek kalitede bir oyuncu'' diye konuştu. 

Bordo-mavili takım, dün Gaziantep Büyükşehir Belediyespor ile Bora'nın transferi konusunda anlaşmış ve sezon öncesi ilk transferini gerçekleştirmişti.
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor