Alex:TS ile yarışmanın önemi yok

Fenerbahçe'nin Brezilyalı futbolcusu Alex de Souza, internetteki resmi sitesinde yayınladığı değerlendirmesinde, Trabzonspor ile liderliği paylaşmanın "hiçbir önemi olmadığını", Fenerbahçe'nin "futbolun hataya ve rahatlamaya izin vermediğini" unutmaması g

Alex:TS ile yarışmanın önemi yok

Fenerbahçe'nin Brezilyalı futbolcusu Alex de Souza, internetteki resmi sitesinde yayınladığı değerlendirmesinde, Trabzonspor ile liderliği paylaşmanın "hiçbir önemi olmadığını", Fenerbahçe'nin "futbolun hataya ve rahatlamaya izin vermediğini" unutmaması gerektiğini yazdı.

 

Şampiyonluk mücadelesinde herkesin eşit olduğunu ve tahmin edilenden fazla takımın yarıştığını kaydeden Alex, "Herkes, şampiyonluk yarışının Fener ile Trabzonspor arasında geçeceğini düşünüyor, ama ben, kazanmaya devam eden, iyi giden Bursaspor'u, iyi oynayan Kayserispor'u ve kazanarak gelen Gaziantepspor'u yarış dışında bırakmıyorum" ifadelerini kullandı.

 

Alex, ligin ikinci yarısıyla ilgili şu değerlendirmede bulundu:

 

"Ligin ikinci yarısı başladığında lider Trabzonspor'un 9 puan arkasındaydık. Aklımızda Antalyaspor'u ve direk rakibimiz Trabzonspor'u yenip, Trabzonspor'un önceki maçını kazanacağını düşünüp farkı 6 puana indirmek vardı. Ama şans bizden yana oldu. Trabzonspor evinde berabere kaldı ve biz de onları yenince fark 4'e indi. Bugün, ikinci yarıdaki 6 maç geride kaldığında, aynı puanla liderliği paylaşıyoruz. Bana göre bunun hiçbir önemi yok. Hala oynamamız gereken çok zor maçlar ve önümüzde 33 puan var."

 

"Futbol hataya ve rahatlamaya izin vermiyor" diyen Brezilyalı futbolcu, Fenerbahçe'nin "bu iyi durumunu koruması için çalışmalarını artırarak sürdürmesi gerektiğini" vurguladı. Alex, Gençlerbirliği deplasmanı için de "çok zor bir maç ve iki kat daha fazla çalışmalıyız" dedi.

 

Öte yandan Alex, eski takımı Coritiba'nın efsanevi eski futbolcularından olan ve mevcut durumda takımın teknik direktörlüğünü yapan Dirceu Kruger'in, Coritiba'da 45. yılını doldurmuş olması sebebiyle bir tebrik mesajı yayınladı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler