Alex: Trabzon maçını kazanmalıyız

Fenerbahçe'nin Brezilyalı yıldızı Alex De Souza, Trabzonspor maçının önemine değinerek, taraftarlara güzel günler yaşatacaklarını söyledi.Fenerbahçe'nin yıldız futbolcusu, Brezilyalı oyuncu Alex de Souza, Fenerbahçe Kulübü'nün resmi internet sitesinde yer

Alex: Trabzon maçını kazanmalıyız

Fenerbahçe'nin Brezilyalı yıldızı Alex De Souza, Trabzonspor maçının önemine değinerek, taraftarlara güzel günler yaşatacaklarını söyledi.

Fenerbahçe'nin yıldız futbolcusu, Brezilyalı oyuncu Alex de Souza, Fenerbahçe Kulübü'nün resmi internet sitesinde yer alan açıklamalarında, "Antalya galibiyeti ile çok iyi bir hava yakaladık. Şampiyonluk yolunda mutlaka kazanmamız gereken bir maça çıkıyoruz. Trabzonspor da bu sezon iyi futbol oynuyor, doğal olarak onlarda kazanmak isteyeceklerdir. Ama bizim galibiyete her zamankinden daha çok ihtiyacımız var. Arkadaşlarım ve ben bu maçın öneminin farkındayız. Eğer şampiyonluğa ulaşmak istiyorsak bu maç ile birlikte bundan sonraki maçlardan da galibiyet çıkarmamız gerekir" dedi.

Trabzonspor'la oynayacakları zorlu karşılaşmada taraftar desteğinin önemine dikkat çeken Alex de Souza, "Taraftarlarımız her zaman olduğu gibi bu maçta da bizlere güvenerek, 'tam destek hep destek' olsunlar. Büyük Fenerbahçe taraftarı emin olsun ki onlara çok güzel günler yaşatacağız. Bu maçı alarak ligde çıkışımızı devam ettirmek istiyoruz. Bunun yanında Türk sporuna hizmet veren bu iki takımın mücadelesinin dostluklar ve güzellikler içinde geçmesini diliyorum" diyerek sözlerini noktaladı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor