Alex çoktan pes etti!

Fenerbahçe'nin kaptanı Alex De Souza, çoktan kaybetti. Alex, NTV'ye yaptığı açıklamada, "Puan kaybeden gider" demişti.Alex De Souza, Trabzonspor'a ilişkin yaptığı bu açıklamayla psikolojik olarak bordo-mavili ekibi yıpratmak için çaba sarf etmişti. Ancak

Alex çoktan pes etti!

Fenerbahçe'nin kaptanı Alex De Souza, çoktan kaybetti. Alex, NTV'ye yaptığı açıklamada, "Puan kaybeden gider" demişti.

Alex De Souza, Trabzonspor'a ilişkin yaptığı bu açıklamayla psikolojik olarak bordo-mavili ekibi yıpratmak için çaba sarf etmişti. Ancak bu kuyuya Alex'in kendisi düştü. Alex'in moralinin hayli bozuk olduğu öğrenildi.

İşte o açıklaması...

Alex, Trabzonspor’la aralarındaki şampiyonluk mücadelesini değerlendirdi.

İkinci yarıdaki en kritik maçlarının 3 Nisan’da Kadıköy’deki Bursaspor karşılaşması olacağını ifade eden Fenerbahçe kaptanı, “İlk puan kaybeden yarıştan kopacak. Umarım bu biz olmayız” dedi.

Fenerbahçe Kaptanı Alex de Souza, geçtiğimiz hafta cumartesi günü NTV Spor’da katıldığı “Yüzde 100 Futbol” programında son derece önemli konulara parmak bastı. Rıdvan Dilmen ve Güntekin Onay’ın sorularını yanıtlayan Brezilyalı futbolcunun sözleri bütün gazetelere manşet oldu, televizyonların spor programlarında birinci haber olarak ön plana çıktı.
Alex de Souza’nın bir de “Yüzde 100 Futbol” programının çekimi öncesi yaptığı açıklamalar var ki, onlar çok önemli. NTV Spor’da çevresindekilerle sohbet ederken Trabzonspor ile yaptıkları zirve yarışına ilişkin görüşlerini dile getiren sambacı, şampiyonluğun anahtarı olarak Bursaspor karşılaşmasını gösterdi.

Alex, “Çok iyi organize olmalıyız. En zor maçımız Bursaspor karşılaşması. Şartlar ne olursa olsun kazanıp, 11’de 11 yapmayı düşünmeliyiz. Aslına bakarsanız ilk puan kaybeden bence yarıştan kopacak. Umarım bu biz olmayız. İkinci yarıda birbirinden zorlu maçlar oynadık. Bunların içinde Trabzon, Beşiktaş ve Galatasaray maçları büyük önem arzediyordu. Ama biz hepsini kazanmayı bildik. Bursaspor maçının da farklı olacağını sanmıyorum” demişti. 

Ancak dün akşam Fenerbahçe, Bursaspor karşısında sadece 1 puan alabilerek şampiyonluk yolunda çok büyük bir darbe aldı.

Bu açıklamaların sahibi Alex'in de maçın ardından çok büyük bir moral bozukluğu içinde olduğu bilgisine ulaşıldı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor