Alex: "Çok Üzücü bir son oldu"

Fenerbahçe'nin Brezilyalı kaptanı Alex de Souza, şampiyonluğu kaybetmeleriyle ilgili olarak, ''Çok üzücü bir son oldu'' dedi. Alex, Bursaspor'un şampiyonluğu hakettiğini savunduİnternetteki resmi sitesindeki köşesinde yayımlanan yazısında Alex, ''Rakibe (

Alex:  "Çok Üzücü bir son  oldu"

Fenerbahçe'nin Brezilyalı kaptanı Alex de Souza, şampiyonluğu kaybetmeleriyle ilgili olarak, ''Çok üzücü bir son oldu'' dedi. Alex, Bursaspor'un şampiyonluğu hakettiğini savundu

İnternetteki resmi sitesindeki köşesinde yayımlanan yazısında Alex, ''Rakibe (Trabzonspor) karşı üstün olduğumuz ve evimizde kazanıp, şampiyonluğumuzu ilan etmek için fırsatlar yakaladığımız bir maçtı ama topu kaleye göndermeyi başaramadık ve şampiyonluğu kaybettik'' ifadelerini kullandı.

Ligin son maçını ve tamamını ayrı ayrı değerlendirmek gerektiğini belirten Brezilyalı futbolcu, ''Lig kuralları, düzeni olan bir mücadele ve bu yüzden Bursaspor şampiyon olmaya layıktı'' açıklamasında bulundu. Alex, ligin uzun bir süreç olduğunu ve Fenerbahçe'nin kasım ile şubat aylarında oynadığı maçlarda kaybettiği puanlardan dolayı lig şampiyonluğunu kazanamadığını savundu.

Öte yandan, kişisel olarak baktığında iyi bir sezon geçirdiğini ifade eden Alex, gelecek sezon her şeyin yolunda gitmesi halinde, Aykut Kocaman'ı geçerek, Fenerbahçe'nin tarihinde en fazla gol atan ilk 10 futbolcudan biri olmak istediğini dile getirdi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor