Albayrak: TS'de oynamak isterim

Bursaspor ile sezon sonunda sözleşmesi sona erecek olan ve bu kulüple sözleşme uzatmaya yanaşmadığı için kadro dışı bırakılan 1991 doğumlu sol kanat oyuncusu Eren Albayrak, adının Trabzonspor ile anılmasından mutlu olduğunu ifade ederek “Bende bu tür habe

Albayrak: TS'de oynamak isterim

Bursaspor ile sezon sonunda sözleşmesi sona erecek olan ve bu kulüple sözleşme uzatmaya yanaşmadığı için kadro dışı bırakılan 1991 doğumlu sol kanat oyuncusu Eren Albayrak, adının Trabzonspor ile anılmasından mutlu olduğunu ifade ederek “Bende bu tür haberleri basından takip ediyorum. Ancak kulüpler arasında bir görüşme olduğu yönünde bilgi aldım. Benim Trabzonsporlu yöneticilerle bir görüşmem olmadı. Yani netleşmiş bir transfer yok. Trabzonspor Türkiye’nin en büyük kulüplerinden biri. Büyük kulüpte oynamak her futbolcunun hayalidir” dedi.

 

Bursaspor’da sözleşme uzatmadığı için kadro dışı bırakılan genç oyuncu Haber61net’in soruların yanıtlarken Bursaspor ile sezon sonunda sözleşme uzatmama kararı aldığını da sözlerine ekleyerek, “Beni Galatasaray da istiyordu. Ben Trabzonspor’da oynamak isterim. 13 Ocak’ta kulübüm Bursaspor’un kongresi yapılacak. Kongrede yeni başkan ve yönetim belli olacak. Transfer konusu sanırım bundan sonra netleşecek. Ben Trabzonspor’da oynamak istiyorum. Sezon sonunda zaten kulübümle sözleşmem bitiyor. Ben Bursaspor’da oynamak istemiyorum. Yaşanan olaylardan sonra Bursaspor’la sözleşme uzatmama kararı aldım” diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor