Alanzinho taraftarla kolbastı oynadı

Alanzinho'nun keyfi yerinde

Alanzinho taraftarla kolbastı oynadı

Bölgesel Amatör Lig (BAL) ekiplerinden Sinopspor'un yeni transferleri Trabzonspor'un eski oyuncusu Brezilyalı futbolcu Alanzinho taraftarlarla buluştu.

Kulüp tarafından düzenlenen tekne turuna katılan Alanzinho taraftarlarla fotoğraf çekilirken Sinop'ta bulunan Trabzonspor taraftarlarıyla da sohbet etti.

Alanzinho takım arkadaşlarıyla tekne gezisinde kolbastı oynadı. Yeni takımıyla antrenmanlara çıkmaya başladığını anlatan Alanzinho, lig ve Türkiye Kupası'nda hedeflerine ulaşmak için çok çalışmaları gerektiğine işaret etti. Brezilyalı futbolcu, Türkiye'de daha önce 5 yıl süreyle Trabzonspor forması giydiğini hatırlatarak, "Trabzon'da 5 yıl boyunca çok güzel zamanlarım geçti. Taraftarla çok güzel bir iletişimim var ve hala da sürüyor. Yine bir Karadeniz takımında forma giymekten mutluyum. Bu sezon artık bütün gücümüzü Sinopspor için harcayacağız. Taraftarlarımızın da desteğiyle inşallah hedeflerimize ulaşacağız." diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor