Alanzinho: Alex olmasa etkisizler

Aykut Kocaman ile Şenol Güneş arasında yaşanan penaltı tartışması ve Sadri Şener'in Volkan Babacan çıkışının ardından şampiyonluk yarışındaki söz düellosunda Alanzinho yeni bir cephe açtı."ŞAMPİYONLUĞU TRABZONSPOR HAK EDİYOR" Brezilya basınına konuşan Ala

Alanzinho: Alex olmasa etkisizler

Aykut Kocaman ile Şenol Güneş arasında yaşanan penaltı tartışması ve Sadri Şener'in Volkan Babacan çıkışının ardından şampiyonluk yarışındaki söz düellosunda Alanzinho yeni bir cephe açtı.

"ŞAMPİYONLUĞU TRABZONSPOR HAK EDİYOR"
Brezilya basınına konuşan Alanzinho, F.Bahçe'nin adı gibi büyük bir takım olmadığını savundu. Alex olmasa F.Bahçe'nin bu kadar yukarılara çıkamayacağını iddia eden Alanzinho, şampiyonluğu Trabzonspor'un hak ettiğini söyledi.

"ALEX OLMASA FENER ORTA SIRALARDA YER ALIR"
Brezilyalı futbolcu, "Alex olmasa F.Bahçe Türkiye'de orta sıralarda yer alır. Onun dışında takımda ön planda olacak oyuncu yok. Tek yaptıkları defans yapıp hızlı adamı koşturmak. Dünya Kupaları'nda Brezilya'nın rakipleri de Brezilya'yı böyle durdurmaya çalışırdı. Bizim değil F.Bahçe'nin şampiyonluğu Türk futbolu için kötü olur" diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor