Alanyaspor evinde tek golle

Alanyaspor Malatyaspor ile karşılaştı.

Alanyaspor evinde tek golle

Spor Toto Süper Lig’in 11. haftasında Aytemiz Alanyaspor, sahasında Evkur Yeni Malatyaspor ile karşılaşıyor. Mücadele Konuk ekibin 1-0 üstünlüğü ile sonuçlandı.

Maçtan dakikalar (İlk yarı) 
12. dakikada Alanyaspor yarı sahasının ortalarından serbest vuruş kullanan Adem Büyük, meşin yuvarlağı doğrudan kaleye gönderdi. Kaleci Haydar'ın hamle yapmakta geciktiği top uzak direğin dibinden ağlarla buluştu. 0-1 
18. dakikada Alanyaspor’da serbest vuruş kullanan Lucas’ın ortasını ceza alanında Sadık kafayla karşıladı. Pozisyonun devamında Isaac Sackey bir kez daha topu içeri ortaladı ancak Merih Demiral'ın kafa vuruşunda top auta çıktı. 
32. dakikada Alanyaspor atağında Efecan rakip ceza sahası içinde maruz kaldığı müdahaleyle yerde kaldı ve hakem Cüneyt Çakır penaltı noktasını gösterdi. 
33. dakikada penaltı vuruşunu kullanan Cisse'nin şutu kaleci Fornelle kurtardı. Dönen topu tekrar önünde bulan Cisse bu fırsattan da yararlanamadı. 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor