Akyazı'ya karşı çıkmayın

  BAYRAKTAR: TRABZON, GİRESUN, GÜMÜŞHANE, RİZE, BAYBURT'TUR TOKİ Başkanı Erdoğan Bayraktar, Trabzon Belediye Başkanı'nın çok önemli bir vizyon çizdiğini, belirterek, "Belediye Başkanımızın burada bilge olarak, zekice ifade ettiği cümleler aslında Trabzon'

Akyazı'ya karşı çıkmayın

  BAYRAKTAR: TRABZON, GİRESUN, GÜMÜŞHANE, RİZE, BAYBURT'TUR
TOKİ Başkanı Erdoğan Bayraktar, Trabzon Belediye Başkanı'nın çok önemli bir vizyon çizdiğini, belirterek, "Belediye Başkanımızın burada bilge olarak, zekice ifade ettiği cümleler aslında Trabzon'da yaşanıyor. Eğer bunlar yaşanmaza burada bunlar ifade edilmez. Biz hakikaten son derece mutlu ve gururluyuz. Trabzon Türkiye'nin önemli köşebaşlarından biri.

Trabzon'u salt 90 km sahil şeridi ve güneye doğru 50 km yüzölçümü ile hesap etmemek lazım. Giresun Gümüşhane, Bayburt ve Rize bir Trabzon'dur, bunu böyle bilmek lazım. Bundan evvel aynı vilayettik, bugün kalbimiz, Rize, Giresun, Gümüşhane, Bayburtla beraber atar, bunun çok net bilinmesi lazım. Trabzon alabildiğine ve olabildiğine bu ülkenin çimentosudur.

 

 Türkiye'nin neresinde bir burukluk olsa, sıkıntı olsa Trabzonlu bunu kalbinin en derinliklerinde hisseder, bu nedenle Trabzon mutlaka bölge şehri ve ağabey şehri olma özelliğini sürdürmelidir. Türkiye için bu elzemdir. Bu bakımdan Trabzon'un gelişmesine ve kalkınmasına,bu önemini kavrayarak destek veren başta Başbakanımıza, Trabzon'un yetiştirdiği bakanlarımıza ve milletvekillerimize ve Trabzon'a hizmet veren herkese teşekkür ediyorum.

 

 Biz de son sekiz yılda Türkiye Cumhuriyeti Hükümetinin programı doğrultusunda Trabzon'a elimizden geldiğince yatırım yapmaya Trabzon'un yüzünü ortaya çıkarmaya çalıştık. Trabzon'da şu anda 6 değişik yerde kentsel değişim uygulamaya çalışıyoruz. Bunu Trabzon Valiliği ve Belediye ile yapmaya çalışıyoruz. İnşallah yine Trabzon'umuzun Türkiye'deki futbolun merkezi olma özelliğini Trabzon'a mutlaka kazandıracağız Akyazı'daki projeyle. Sivil toplum ve meslek örgütlerimizden istirham ediyorum, katiyen burada siyaset yapmayalım.

 

Trabzon'a kazandıracağımız bu 700 bin km. kare bu dolguya sahip çıkalım. Bugün dünyanın her tarafında dolgu yapılıyor, eğer bunun dolgusu ciddi yapılırsa hiçbir problem olmaz, Akçaabat ile Trabzon birleşir ve hakikaten Trabzon'un hake ettiği stada Trabzon kavuşur ve Trabzon dünyada bir futbol ve spor merkezi olur. Bu bakımdan buna karşı çıkanlara da efendice, beyefendice, bütün Trabzonluların bunu elemine etmesini, karşı çıkanlar lütfen bu işe karşı çıkmayın, bu işe destek verin bu zor bir iştir, burada yaklaşık eski rakamla 350 trilyon bir masraf yapılacak. Bu nedenle bütün Trabzonluların, Trabzon'u sevenlerin, Trabzon çevresindeki vilayetlerin bunu desteklemesi lazım' ifadelerini kullandı.

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor