Akyazı ile Trabzon değişecek

Ak Parti İl  yönetimi Trabzonspor kyönetimini ziyaret etti. Başkan Sadri Şener’in de hazır bulunduğu ziyarette bir çok önemli konu görüşüldü. AK Parti İl Başkanı Adnan Günnar, yapımına başlanan Akyazı Projesi’nin Trabzon’un vizyonunu değiştireceğini söyle

Akyazı ile Trabzon değişecek

Ak Parti İl  yönetimi Trabzonspor kyönetimini ziyaret etti. Başkan Sadri Şener’in de hazır bulunduğu ziyarette bir çok önemli konu görüşüldü. AK Parti İl Başkanı Adnan Günnar, yapımına başlanan Akyazı Projesi’nin Trabzon’un vizyonunu değiştireceğini söylerken, Başkan Sadri Şener de, bu projeyle Trabzon şehrinin bambaşka bir görünüme bürünebileceğini belirtti.

 

Başkan Şener,ziyaretten duyduğu memnunluğu dile getirirek, “Benim 4. defa seçilmem. Bunu en iyi şekilde yapmaya çalışıyorum. Benim makamım huzurlu bir makamdır. Şuanda Trabzonspor bulunduğu konum itibariyle şampiyonluğun en önemli adaylarından biri. Şampiyonluk yüzdesi en yüksek adaylardan biri. Önümüzde 3 aylık bir süre var. Şampiyonluğa ulaşırsak kulübümüz çağ atladığı gibi Trabzon’a da önemli katkılar yapar. Trabzonspor, şuanda Türkiye’nin her tarafından adından övgüyle bahsedilen bir kulüp. Trabzonspor, Türkiye’nin en önemli markalarından biridir. Bununla iftihar ediyoruz bu da çok hoşumuza gidiyor. Başta sayın başbakan olmak üzere sayın bakanımız Faruk Özak ve sizlerin Akyazı stadı konusunda yaptığı çalışmalar bizi memnun etmektedir. Bundan gurur ve onur duyuyoruz. Sporun içinden gelen başbakan kendisine sporla ilgili bir konu geldiğinde önceliğe alıyor. Trabzon’a modern bir stadyum lazım. Bu sene şampiyonlar ligine gidersek mevcut stadımız Avni Aker kriterler için yetersiz. Şampiyonlar ligi maçları için stadyumu incelemeye gelecek heyet bir eksiklik bulursa ne yapacağımızı bilmiyorum. Bizim şartlarımızda yapabileceğimiz bir şey varsa yapar ve o sorunu hallederiz. Ama gelecek heyetin Avni Aker stadyumunda bir çok eksiklik bulacağını biliyorum. Bunları tamamlamak için de Trabzonspor’un ekonomisi yetmeyebilir. İnşallah bu eksiklikler ekonomik yeterliliğimizle yapabileceğimiz şeyler olur da şampiyon ligini başka yerde oynamak zorunda kalmayız” diye konuştu.

 

Akparti Trabzon il başkanı Adnan Günnar ziyarette yaptığı konuşmada Trabzonspor’un Türkiye’nin en büyük kurumlarından biri olduğunu vurgulayarak” Trabzonspor Türkiye’nin yıldızıdır.Trabzonspor başkanı da Türkiye’nin yıldızıdır.Böyle bir başkanı ziyaret etmekten memnunluk duyuyoruz.Yeniden görevi seçildiğiniz için sizi tebrik etmek için buradayız.Başarılı olmanız en büyük dileğimiz. Siz daha öncede başkanlık yaptınız.Trabzon sizi hep saygıyla anmıştır. 2 dönemdir tekrar görev yapıyorsunuz.Umarım 26 yıldır özlediğimiz şampiyonluk hasretine son verirsiniz.Bunu başaracağınıza inancımız tamdır.Bizlerde üzerimize düşen hem ferden hem siyasetin ne varsa yapmaya hazırız.Trabzonspor. bütün dünyanın ve Türkiye’nin gündemine düşmüş bir kulüptür. Ne yazık k farklı mecralar Trabzonspor üzerinden siyaset yapmaya çalışmaktadır. Bizler Trabzonspor’un siyasete alet edilmesinden dolayı çok rahatsızız. Trabzonspor bizim her şeyimiz ve siyaset üstü bir kurumdur" dedi.

 

WİKİLEAKS BELGELERİ DEDİKODU

Günnar, “Wikileaks belgelerinde dedikodudan başka altyapısı olmayan bu belgelere dayanarak ne yazıkki, siyaset yapıp sayın başbakanımızı ve bakanımız Faruk Özak’ı haksız ve ahlak sınırlarını aşacak şekilde eleştiren Trabzonspor’a 100 milyon dolar para verildiği gibi desteksiz ve dayanaksız ifadeleri diline dolayan bazı kişiler ve kurumlar en ağır cevabı sayın bakanımızdan almakla birlikte Trabzonspor’un da bu konuya ilişkin yaptığı açıklamaları görmemezlikten gelmektedirler. Bu vesileyle keşke benim 100 milyon dolarım olsa da ben versem o parayı” diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler