Aksu'dan Glowacki açıklaması

Wisla Krakow resmi internet sitesi Glovacki konusunda  Trabzonspor ile anlaştıklarını duyurdu . Mali Sayman Mahmut Aksu resmi yazıyı beklediklerini söylediTrabzonspor’un transfer listesinde bulunan Polonya Milli takımı ve Wisla Krakov’un takım kaptanı Glo

Aksu'dan Glowacki açıklaması

Wisla Krakow resmi internet sitesi Glovacki konusunda  Trabzonspor ile anlaştıklarını duyurdu . Mali Sayman Mahmut Aksu resmi yazıyı beklediklerini söyledi

Trabzonspor’un transfer listesinde bulunan Polonya Milli takımı ve Wisla Krakov’un takım kaptanı Glowacki konusunda önemli gelişmeler yaşanıyor. Polonya kulübü resmi internet sitesinde bu gün yaptığı bir duyuru ile Trabzonspor ile anlaştıklarını duyururken Bordo mavili kulübe henüz resmi yazı ulaşmadı.

Mali Sayman Mahmut Aksu, konu ile ilgili olarak yaptığı açıklamada Polonya Kulübünün resmi internet sitesinden yaptığı açıklamanın olumlu bir gelişme olduğunu ifade ederek “Biz Polonya kulübüne daha önce teklifimizi yapıp cevap beklemeye başlamıştık. Polonya Kulübü resmi sitesinden Trabzonspor ile anlaştık şeklinde bir açıklama yaptı. Hocamız bu futbolcuyu çok istiyor. Biz de transferi gerçekleştirmek için çalışıyoruz. Ancak bize Krakow kulübünden teklifimizi kabul ettikleri yönünde  resmi bir yazı gelmesi gerek. Henüz bize resmi bir yazı gelmedi. Bu yazı kulübe geldiği anda Polonyalı futbolcu  için gerekenleri yaparız"

-Önceki haberimiz:

HABERE YORUM KAT
Haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler