Aksu Teofilo için ne dedi?

Trabzonspor Kulübü Genel Saymanı Mahmut Aksu, yurt içi ve yurt dışında oyuncu arayışları olduğunu fakat daha detaylı bir raporun izleme komitesinden gelmediğini söyledi. Aksu Sabah'a konuştu... TEOFİLO KONUSU: Şu anda bu futbolcu bizim gündemimizde değil.

Aksu Teofilo için ne dedi?

Trabzonspor Kulübü Genel Saymanı Mahmut Aksu, yurt içi ve yurt dışında oyuncu arayışları olduğunu fakat daha detaylı bir raporun izleme komitesinden gelmediğini söyledi. Aksu Sabah'a konuştu...

 

TEOFİLO KONUSU: Şu anda bu futbolcu bizim gündemimizde değil. Kendisinden de bir haber alınmıyor. Bu konuda prosedürler neyse o uygulanacak. Dosyası FIFA'ya gitti.

 

FORVET ALINACAK MI? Hem yurt içi hem de yurt dışında transfer çalışmaları var. Fakat izleme komitesinin raporu henüz hazır değil. Bir yabancı futbolcu alabiliriz. Transfer bir kulüp için her zaman vardır. Kimse ile anlaşma yapmadık.

 

YATTARA KALACAK MI? Yattara ile devre arasında bir görüşme yapacağız. Şu an önemli olan Trabzonspor Kulübü'nün ilk yarıyı zirvede bitirmesidir.

 

SELÇUK VE CEYHUN: Dediğim gibi ilk yarıyı bittiği zaman sözleşmesi sezon sonu bitecek isimlerle görüşeceğiz. Selçuk ve Ceyhun ile masaya oturacağız. İki futbolcu da Trabzonspor için çok önemlidir.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor