Aksu İspanya'ya kimin için gitti?

Trabzonspor transfer komitesi yeni sezonda güçlü bir kadro oluşturmak için çalışmalarını sürdürürken Mali Sayman Mahmut Aksu sürpriz bir şekilde apar topar İspanya’ya uçtu.Aksu’nun Pazar gününe kadar İspanya’da kalacağı öğrenilirken, daha önce de transfer

Aksu İspanya'ya kimin için gitti?

Trabzonspor transfer komitesi yeni sezonda güçlü bir kadro oluşturmak için çalışmalarını sürdürürken Mali Sayman Mahmut Aksu sürpriz bir şekilde apar topar İspanya’ya uçtu.

Aksu’nun Pazar gününe kadar İspanya’da kalacağı öğrenilirken, daha önce de transferi gündeme gelen  ve bu sezon kulübü Atleticho Bilbao ile yollarını ayıran Yeste ile ilgili olarak da İspanya’da bazı girişimler yapması bekleniyor .

YERLİLER DE BEKLEMEDE

Trabzonspor’un transfer listesinde bulunan bir diğer oyuncu Denizlisporlu Ahmet Cebe için kulübünden haber bekleniyor.  Çok yönlü bir oyuncu olan Ahmet için bordo mavililer Denizlispor’a teklif iletti. 3.kaleci içinde girişimlerde bulunan bordo mavililerde gözler kiralık olarak Giresunspor’da oynayan Gençlerbirliği’nin kalecisi Ramazan ile Gaziantep Büyükşehir Belediyespo’r’un file bekçisi Bora ile de ilgilenmeye başladı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor