Akıncıoğlu yeniden başkan

Antalyaspor Tesisleri'nde yapılan Medicalpark Antalyaspor AŞ Genel Kurulu'na, şirket hissedarları ve eski başkanlar katıldı. Tek listeyle gidilen seçimlerde yönetim ve denetim kurulları açık oylama ile seçildi. Seçimde Hasan Akıncıoğlu yeniden başkan oldu

Akıncıoğlu yeniden başkan

Antalyaspor Tesisleri'nde yapılan Medicalpark Antalyaspor AŞ Genel Kurulu'na, şirket hissedarları ve eski başkanlar katıldı. Tek listeyle gidilen seçimlerde yönetim ve denetim kurulları açık oylama ile seçildi. Seçimde Hasan Akıncıoğlu yeniden başkan oldu.

Yönetim kurulu üyeliklerine ise Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Prof. Dr. Mehmet Rıfkı Alptekin, Hüseyin Acarlıoğlu, Ali Yılmaz, Abdurrahman Yılmaz, Bülent Yıldırım, Erol Taşkoparan, Reşat Oktay, Gazanfer Gencer, Feyzi Mehmet Akıncıoğlu, Hüseyin Atmaca, Ali Şafak Öztürk, Nuri Ülker, Haldun Kilit, Tahsin Aksoy, Ömer Durna, Nurettin Ünal, Emin Hesapçı, Salih Peker seçildi.

Yönetim kurulu daha sonra yapacağı toplantıda görev dağılımını gerçekleştirecek.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor