Akçay maç öncesi neler söyledi

Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup'ta yarın deplasmanda Balıkesirspor ile karşılaşacak 1461 Trabzon'un teknik direktörü İlyas Akçay, Balıkesirspor deplasmanından Trabzon'a en iyi sonuçla dönmek istediklerini söyledi. Akçay, AA muhabirine yaptığı açıklamada, ge

Akçay maç öncesi neler söyledi

Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup'ta yarın deplasmanda Balıkesirspor ile karşılaşacak 1461 Trabzon'un teknik direktörü İlyas Akçay, Balıkesirspor deplasmanından Trabzon'a en iyi sonuçla dönmek istediklerini söyledi. 

Akçay, AA muhabirine yaptığı açıklamada, geçen hafta lig lideri Konya Torku Şekerspor karşısında çok iyi oynayarak galip geldiklerini belirterek, ''Bu maçta alınan skor ve oynanan oyun bizleri mutlu etti. Tek üzüldüğümüz konu Zeki sakatlandı, sezonu kapattı, Ali Can ise cezalı duruma düştü'' dedi. 

Ligde dar bir kadro ile mücadele etmenin sıkıntısını yaşadıklarını ifade eden Akçay, ''Biz bunu mazeret olarak göstermiyoruz. Sonuçta Balıkesirspor karşısına 11 kişi ile çıkacağız. Yarınki maçta 1461 Trabzon'a yakışır bir futbol oynayacağız. Deplasmana 3 puan için gittik. Balıkesirspor deplasmanından Trabzon'a en iyi sonuçla dönmek istiyoruz'' diye konuştu.
 

1461 Trabzon yarın saat 15.00'da deplasmanda Balıkesirspor ile karşılaşacak.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor