Akçay: Lig liderini yendik

Teknik Direktör İlyas Akçay, lig lideri Konya Torku Şekerspor’u mağlup ettikleri için mutlu olduklarını söyledi.Göreve geldikten sonra kaybettikleri iki maçta da iyi futbol oynadıklarını belirten Akçay, “Hem Fethiyespor hem de geçen haftaki Pendikspor maç

Akçay: Lig liderini yendik

Teknik Direktör İlyas Akçay, lig lideri Konya Torku Şekerspor’u mağlup ettikleri için mutlu olduklarını söyledi.

Göreve geldikten sonra kaybettikleri iki maçta da iyi futbol oynadıklarını belirten Akçay, “Hem Fethiyespor hem de geçen haftaki Pendikspor maçlarında rakiplerimize oranla çok daha iyi oynayıp, bol pozisyona girmemize rağmen hak etmediğimiz şekilde mağlup olmuştuk. Bu maça çok iyi bir şekilde hazırlandık. Oyuncularımın motivasyonları üst düzeydeydi. Bu şekilde maça çıkarak iyi futbolumuzu 3 golle süslemeyi başardık. Lideri yenmemizin yanı sıra ortaya koyduğumuz etkili futbol bizleri fazlasıyla mutlu etti. Şimdi bu maçı geride bırakıp önümüzdeki müsabakalara bakmak zorundayız” dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor