Akçay "iyi oynadık ama..."

Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup'ta deplasmanda Eyüpspor ile 1-1 berabere kalan 1461 Trabzon Teknik Direktörü İlyas Akçay, ilk golden sonra da rakip kalede atakları olduğunu ama kendilerini galibiyete taşıyacak ikinci golü atamadıklarını söyledi. Akçay, yapt

Akçay "iyi oynadık ama..."

Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup'ta deplasmanda Eyüpspor ile 1-1 berabere kalan 1461 Trabzon Teknik Direktörü İlyas Akçay, ilk golden sonra da rakip kalede atakları olduğunu ama kendilerini galibiyete taşıyacak ikinci golü atamadıklarını söyledi.

 

Akçay, yaptığı açıklamada, rakipleri Eyüpspor'a maçın genelinde pozisyon vermemeye çalıştıklarını belirterek, ''Maçlardaki hastalığımız olan 'duran toptan gol yeme' bu maçta da kendini gösterdi. Karşılaşmanın 17. dakikasında kornerden gelen toptan gol yedik ve mağlup duruma düştük. Skora eşitlik getirmek için rakip kalede ataklarımız oldu, ikinci yarıda attığımız gol ile skora eşitlik getirdik. Golden sonra da yine rakip kalede ataklarımız oldu ama bizi galibiyete taşıyacak golü atamadık'' dedi.

 

Oynadıkları oyunun karşılığının 3 puan olması gerektiğini ifade eden Akçay, ''Futbol olarak iyi oynadık, bunun karşılığında galip gelmeliydik. Sonuçta deplasmandan alınan 1 puan da o kadar kötü değil'' diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor