"Akçay ile yollarımızı ayırdık"

Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup'ta hafta sonu sahalarında Pursaklarspor ile karşılaşacak olan 1461 Trabzon'un asbaşkanı Münür Koçhan, 1-2 maç kazanmaları halinde takımda özgüvenin geleceğini söyledi. Koçhan,  yaptığı açıklamada, Pursaklarspor karşısında çok

"Akçay ile yollarımızı ayırdık"

Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup'ta hafta sonu sahalarında Pursaklarspor ile karşılaşacak olan 1461 Trabzon'un asbaşkanı Münür Koçhan, 1-2 maç kazanmaları halinde takımda özgüvenin geleceğini söyledi.

Koçhan,  yaptığı açıklamada, Pursaklarspor karşısında çok önemli bir maça çıkacaklarını belirterek, ''Bu maç öncesi teknik direktör İlyas Akçay ile yollarımızı ayırdık. Takımın başına çok tecrübeli bir teknik adam Sadi Tekelioğlu'nu getirdik. Yaptığımız bu kan değişikliğinin takıma olumlu yansıyacağını düşünüyoruz'' dedi.

Pursaklarspor maçının kendileri için dönüm maçı olacağını ifade eden Koçhan, ''Bu maç öncesi yönetim, teknik heyet ve futbolcularımızla bir araya geldik, toplantı yaptık. 1461 Trabzon takımının yerinin alt sıralar olmaması gerektiğini, sorunlarımızı konuştuk, bu sorunları aşma konusunda ise fikirler ortaya koyduk. Yönetim, teknik heyet ve futbolcular olarak Pursaklarspor maçına motive olduk. Takımımız 1-2 maç kazandığı taktirde kendine özgüveni gelecektir'' diye konuştu.

Koçhan, Pursaklarspor maçı öncesi Fahrettin ve Adem'in cezalı olduğunu kaydederek, ''Zeki ve Ferhat sakat, Savaş ve Kenan'ın sakatlıkları geçti, bu maçta takımdaki yerlerini alacaklar. Yeni transferlerimiz Muhammet, Habip ve Ahmet'in takıma büyük katkısı oldu'' dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor