Akçay: Hedefimiz galibiyet

Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup'ta hafta sonu sahasında Belediye Vanspor ile karşılaşacak olan 1461 Trabzon'un teknik direktörü İlyas Akçay, maça galibiyet için çıkacaklarını söyledi. Akçay, AA muhabirine yaptığı açıklamada, ligde oynayacakları maç öncesi T

Akçay: Hedefimiz galibiyet

Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup'ta hafta sonu sahasında Belediye Vanspor ile karşılaşacak olan 1461 Trabzon'un teknik direktörü İlyas Akçay, maça galibiyet için çıkacaklarını söyledi. 

Akçay, AA muhabirine yaptığı açıklamada, ligde oynayacakları maç öncesi Trabzonspor ile hazırlık maçı yaptıklarını belirterek, ''Bu önemli maç öncesi iyi bir çift kale maçı oldu. Belediye Vanspor karşısında mücadele edecek futbolcularımızı Trabzonspor karşısında görme imkanı bulduk'' dedi. 

Sakat ve cezalı futbolcularının çokluğundan dolayı kadro kurmakta zorlandıklarını ifade eden Akçay, ''Maça 16 kişilik kadroyla hazırlanıyoruz. Öncelikle bunu mazeret olarak göstermek istemiyoruz. Biz tüm eksiklerimize ve sakatlarımıza rağmen Belediye Vanspor karşısına mutlak kazanmak için çıkacağız. Hedefimiz bu maçta 3 puan almak'' diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor