Akçay: 3 puanı rakibe ikram ettik

Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup'ta deplasmanda Sakaryaspor'a 2-1 yenilen 1461 Trabzon'da, teknik direktör İlyas Akçay, çok rahat kazanabilecekleri bir maçta yapmış oldukları bireysel hatalar sonucu 3 puanı rakibe ikram ettiklerini söyledi. Akçay, AA muhabir

Akçay: 3 puanı rakibe ikram ettik

Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup'ta deplasmanda Sakaryaspor'a 2-1 yenilen 1461 Trabzon'da, teknik direktör İlyas Akçay, çok rahat kazanabilecekleri bir maçta yapmış oldukları bireysel hatalar sonucu 3 puanı rakibe ikram ettiklerini söyledi. 

Akçay, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Sakaryaspor'a yenilmemek için ellerinden geleni yaptıklarını belirterek, ''Rakibimiz karşısında 5 net gol pozisyonu bulduk ama bu pozisyonları cömertçe harcadık. Bunun yanında rakibimizin attığı iki golde de yüzde yüz katkımız oldu. Bizi Sakaryaspor yenmedi, hücumda ve defansta yapmış olduğumuz bireysel hatalar sonucu rakibimize yenildik. Çok rahat kazanabileceğimiz maçta 3 puanı rakibe ikram ettik'' dedi. 

Önlerinde sahalarındaki Şanlıurfaspor maçının olduğunu ifade eden Akçay, ''Rakibimiz zirve mücadelesi veriyor. Bank Asya 1. Lig'i hedefleyen bir takıma karşı oynayacağız. Bu açıdan zor bir maç olacak ama hiç bir rakipten çekinmiyoruz. Mutlaka bu maçtan en iyi sonucu alacağız. Hedefimiz bu maçtan 3 puan almak olacaktır'' diye konuştu. 
    

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor