Akçaabat Sebatspor umut dolu

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup’ta mücadele eden Akçaabat Sebatspor’da teknik direktör Mehmet Birinci, Adıyamanspor’u dün kendi evlerinde 1-0 yenmelerinin ilerisi için umut verici olduğunu söyledi.Zor günler yaşadıklarını dile getiren Birinci, takımın kısıtlı

Akçaabat Sebatspor umut dolu

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup’ta mücadele eden Akçaabat Sebatspor’da teknik direktör Mehmet Birinci, Adıyamanspor’u dün kendi evlerinde 1-0 yenmelerinin ilerisi için umut verici olduğunu söyledi.

Zor günler yaşadıklarını dile getiren Birinci, takımın kısıtlı imkanlarından yakındı. Birinci, 5 yıl önce Sebatspor’a 10. hafta geldiğini ve takımın 3 puanı olduğunu ve yine ligin ilk yarısını 14 puanla bitirdiklerini ifade ederek, tarihin adeta tekerrür ettiğini söyledi. Birinci yaptığı açıklamada, “Adıyaman takımı bizden daha diriydi. Aslında maçın hakkı beraberlikti. Ama son saniyede gelen gol bizi canlandırdı. Ligin altını karıştırdık bu galibiyetle. Ama burada asıl dikkat çekmek istediğim nokta, tarih galiba tekerrür ediyor. Ben 5 yıl evvel Sebatspor, Süper Lig’deyken 10. hafta gelmiştim takımın başına ve 3 puanımız vardı. Yine ilk yarıyı 14 puanla bitirmiştik. Herhalde bu yılda aynı oluyor. 10. hafta geldim yine takımın 3 puanı vardı ve yine ligin ilkyarısını 14 puanla bitirdik. Allah yüzümüze gülecek ve Mayıs ayının sonunda gülen taraf biz olacağız” dedi.

İkinci yarıda takıma takviye yapacaklarını sözlerine ekleyen Birinci, ikinci yarının hedefini kümede kalmak oluğunu belirterek şunları söyledi:

“Önemli olan kümede kalmak. Takımın transfer yapma veya yapamama durumu var. Eğer federasyona olan borcumuzu ödeyip, futbolcu alabilirsek iyi olacak Bunun aksi durumunda çok sıkıntı çekeceğiz. Transfer yaparsak ikinci yarı çok iyi bir Sebatspor olacak. Akçaabat Sebatspor bir markadır. Doğu Karadeniz’de sporda Trabzonspor’dan sonra gelen ilk isim Sebatspor’dur. Trabzonspor’dan da eski bir kulüptür. Bu kulüp için tarih yazılır. Öyle kulüpler vardır ki üç sayfa yazamayacağın bir tarihi vardır, Akçaabat Sebatspor’un her anı bir tarihtir.”

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler