Ahmet Suat Özyazıcı konuştu!

Efsane çalıştırıcı, Giray ve Burak’ın ardından Tolga’nın da burnu kırılmasına rağmen maçı tamamlamasını, “Bu özveri, şampiyonluk ruhunun geri geldiğinin göstergesidir” diye yorumladı. Trabzonspor’da, Eskişehirspor deplasmanında kaybedilen 2 puan moral boz

Ahmet Suat Özyazıcı konuştu!

Efsane çalıştırıcı, Giray ve Burak’ın ardından Tolga’nın da burnu kırılmasına rağmen maçı tamamlamasını, “Bu özveri, şampiyonluk ruhunun geri geldiğinin göstergesidir” diye yorumladı.

 

Trabzonspor’da, Eskişehirspor deplasmanında kaybedilen 2 puan moral bozdu ama taraftar takımlarına olan inançlarını havalimanında gösterdi. Futbolcuları Trabzon’da meşaleler yakarak karşılayan bir grup bordo mavili taraftar, “Yensen de, yenilsen de her zaman yanındayız” sloganları atarark moral verdi.

 

Trabzonspor’da bu sezona damgasını vuran olaylar, maçlar sırasında burunları kırılan üç futbolcunun (Giray Konyaspor, Burak Beşiktaş, Tolga Eskişehirspor), sahadan çıkmayıp 90 dakikayı tamamlamaları oldu.

 

Bordo mavililerin hem ilk hem de son şampiyonluğunda takımın başındaki isim olan Ahmet Suat Özyazıcı, olay için, “Bu, futbolcuların gösterdiği özveri şampiyonluk ruhunun geri geldiğinin bir göstergesidir” dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler