Ahmet Özen'den açıklama

Trabzon Karadenizspor teknik direktörü Ahmet Özen, maç sonrasında sıcağı sıcağına haber61.net’e açıklamada bulundu.Özen, oyuncularının Çorumspor karşısında kazanmayı çok istediklerini belirterek, “Maçı kazanacaklarına inandılar ve penaltılarla da olsa kaz

Ahmet Özen'den açıklama

Trabzon Karadenizspor teknik direktörü Ahmet Özen, maç sonrasında sıcağı sıcağına haber61.net’e açıklamada bulundu.

Özen, oyuncularının Çorumspor karşısında kazanmayı çok istediklerini belirterek, “Maçı kazanacaklarına inandılar ve penaltılarla da olsa kazanmayı bildik” dedi.

Genç ve gelişme gösteren futbolcularının bu maçta ortaya koydukları futboldan son derece memnun odluklarını ifade eden Özen, “Çorumspor karşısında futbolcularımın ortaya koyduğu futbol bizi mutlu etti.Genç ve gelişme gösteren futbolcularının zorluk derecesi üst düzeyde olan bir müsabakada ortaya konulan futboldan memnunuz. Bank Asya 1. Lig’e çıkmak için yolumuza devam ediyoruz. Tüm futbolcularımı kutluyorum” diye konuştu.

Selahattin Aydınlı / haber61.net

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor