A.Gücü-F.B maçına soruşturma

Güney Marmara Doğal ve Kültürel Çevreyi Koruma Derneği (GÜMÇED) Genel Başkanı Adnan Önürmen, geçen hafta oynanan Ankaragücü-Fenerbahçe maçına ilişkin yaptığı suç duyurusuyla ilgili Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı'nın soruşturma başlattığına ilişkin bilgini

A.Gücü-F.B maçına soruşturma

Güney Marmara Doğal ve Kültürel Çevreyi Koruma Derneği (GÜMÇED) Genel Başkanı Adnan Önürmen, geçen hafta oynanan Ankaragücü-Fenerbahçe maçına ilişkin yaptığı suç duyurusuyla ilgili Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı'nın soruşturma başlattığına ilişkin bilginin kendilerine ulaştığını öne sürdü.

Önürmen, yaptığı açıklamada, yaptıkları suç duyurusunun ardından Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı'nın, Türk Telekominasyon Başkanlığı ve Emniyet Genel Müdürlüğü'ne konunun araştırılması için talimat verdiği yönünde bilginin kendilerine ulaştığını kaydetti.

Soruşturmanın başlatılmasının bile ''şike'' düşüncesini taşıyanlar için caydırıcı nitelik taşıyacağına inandıklarını ifade eden Önürmen, ''Kamuoyunu rahatsız ve tedirgin eden, spor ahlakı ve etiğine uymayan şike iddialarının bir an önce savcılık tarafından aydınlatılması, dürüst ve şaibesiz mücadelesi ile  Anadolu kulüplerimizin de ileriki süreçte önlerinin açılmasına neden olacaktır'' görüşünü dile getirdi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler