Ağaoğlu Şenerin Özrünü yorumladı

Trabzonlu iş adamı Ahmet Ağaoğlu, Trabzonspor Başkanı Sadri Şener'in "Özür" dilemesini yorumladı.Köşe yazdığı gazetenin bugünkü sayısında okuyucularının kendisinden Kasımpaşa maçını yorumlamayı beklediklerini bildiğini ancak bunun yerine Sadri Şener'in öz

Ağaoğlu Şenerin Özrünü yorumladı

Trabzonlu iş adamı Ahmet Ağaoğlu, Trabzonspor Başkanı Sadri Şener'in "Özür" dilemesini yorumladı.

Köşe yazdığı gazetenin bugünkü sayısında okuyucularının kendisinden Kasımpaşa maçını yorumlamayı beklediklerini bildiğini ancak bunun yerine Sadri Şener'in özür olayını yorumlayacağını ifade eden Ağaoğlu ilginç tespitlerde bulundu.

Trabzonspor Kulübü'nün resmi internet sitesinde de yer verilen Ali Ağaoğlu'nun köşesi şöyle: "Yazdığı gazetenin Yer yüzünde ülkeler vardır, insanları yanlışlıkla birbirlerinin koluna çarptıkları zaman bile dönüp defalarca birbirlerinden özür dilerler, ama yer yüzünde ülkeler de vardır ki, bu ülkelerde insanlar yaya geçidinden geçen bir insana arabasıyla çarptıktan sonra bile arabasından inip çarptığı insanın üzerine saldırıp bir dolu da hakaret ederler.

Birincisinde nezaket vardır, kibarlık vardır; ama her şeyin ötesinde insan haklarına saygı vardır. Diğerinde ise insan hakları diye bir şey yoktur. Sadece ve sadece kendi hakları vardır bu insanlar için. Bırakın ÖZÜR kelimesini, saygı kelimesi bile hiçbir anlam ifade etmez. Misafir olarak gittikleri mekanlarda bile her türlü saygısızlığı yapmayı kendilerinde en doğal hak olarak görüp, karşılarındaki insanlara hakaret etmeyi şiar edinmişlerdir, onlar için bir tek kendileri vardır ve bu insanlar için hak, hukuk, nezaket, insan haklarına saygı, değerini yitirmiş kavramlardır.

Dolayısıyla yine bu insanlar için ÖZÜR kelimesi de anlamını çoktan yitirmiştir, hatta bu kelime ayıp olarak algılanıp alay edilecek bir kavram olmuştur onlar için. Peygamberlerin bile af dilediği bir dünyada, dini ve inancı ne olursa olsun hatalarından ve günahlardan dolayı ümmetlerinin Allah’tan af dilemelerini isterken, özür ve af dilemeyi alay konusu eden bu insanların değer yargılarını anlamakta zorlanıyorum.
Ve sen Sayın Sadri Şener, Beşiktaş maçı sonrası Beşiktaş camiasından özür dileyerek ne büyük bir suç işlemişsin meğerse..! Oysa ki hiç mi görmedin senden iki hafta önce İnönü Stadı’nın protokol tribününün altını üstüne getiren, kendine uzatılan elleri elinin tersiyle itip masaların üstüne çıkıp bağırıp çağıran insanları? Neden kendine örnek almadın onları?

Ayıp ettin Sayın Şener, çok ayıp ettin, çok uğraşırsın şimdi ÖZÜR kelimesinin ne anlam ifade ettiğini anlatmak için bu insanlara. Bugün benden Kasımpaşa maçının yorumunu bekliyordunuz, ancak insani değerlerin anlamını yitirmeye yüz tuttuğu bir ülkede maç yorumu yapmak hiç içimden gelmiyor. Onun için hepinizden ÖZÜR diliyorum, ÖZÜR dileyerek çok ayıp bir şey yaptığımı biliyorum, ama yine de ÖZÜR diliyorum"

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor