Adu Kayıhan'a bağlı

Bank Asya 1. Lig'de yarın sahasında Orduspor ile karşılaşacak olan Çaykur Rizespor'un kulüp sportif direktörü Oğuz Aydın, rakipleriyle oynayacakları maçı taraftar desteği ile kazanmak istediklerini söyledi. ZOR MAÇ AMA TARAFTARIMIZLA BERABER KAZANMALIYIZA

Adu Kayıhan'a bağlı

Bank Asya 1. Lig'de yarın sahasında Orduspor ile karşılaşacak olan Çaykur Rizespor'un kulüp sportif direktörü Oğuz Aydın, rakipleriyle oynayacakları maçı taraftar desteği ile kazanmak istediklerini söyledi.

ZOR MAÇ AMA TARAFTARIMIZLA BERABER KAZANMALIYIZ

Aydın, yaptığı açıklamada, Orduspor maçının çok zorlu geçeceğini belirterek, ''Bizim için kazanılması gereken zor bir maç. Bu bilinçle hafta boyunca iyi bir hazırlık dönemi geçirdik. Seyircimizin önünde oynayacak olmamız avantaj. Taraftarımızdan bu maçta 90 dakika destek bekliyoruz. Orduspor maçını taraftarımızın desteği ile kazanmak istiyoruz'' dedi.

Ligde her maçın zorluk derecesinin giderek arttığını ifade eden Aydın, ''Bu zorlu süreci inşallah yüzümüzün akı ile geçeceğiz. İnancımız tam. Bu anlamda camianın birlik ve beraberlik içerisinde hedefimiz olan Süper Lig yarışında bir bütün olmasını istiyoruz. Eğer birlikteliğimizi sezon sonuna kadar korursak hedefimize ulaşırız. Bunun için yılmadan, yorulmadan birbirimize destek olmalıyız'' diye konuştu.

EKSİKLER CAN SIKIYOR

Aydın, Orduspor karşısında, kırmızı kart cezalısı Ercan Ünal, sakatlığı bulunan Theo Weeks, Clement ve hasta olan Semavi Özgür'ün forma giyemeyeceğini kaydetti.

KAYIHAN ŞANS VERİRSE ADU OYNAYACAK

Bu arada, devre arasında transfer edilen ABD'li oyuncu Freddy Adu'nun da hazır hale gelmeye başladığı öğrenilirken bu oyuncunun 18 kişilik maç kadrosuna alınması bekleniyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor