Adnan Yıldız: "Trabzonspor İyi yolda"

İşadamı ve Trabzonspor divan kurulu üyesi Adnan Yıldız'dan Trabzonspor açıklaması.

Adnan Yıldız: "Trabzonspor İyi yolda"

Trabzon’un başarılı iş adamlarından ve Trabzonspor divan kurulu üyesi Adnan Yıldız Başkan Ahmet Ağaoğlu ve oyunculara sahip çıktı.

Adnan Yıldız yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı;

“Başta başkan Ahmet Ağaoğlu’nu ve yönetimini Ünal Karaman’a bu gençleri Türk futboluna kazandırdığı için teşekkür ederiz.Türk  futbolu kazanacaksa bu gençlerle kazanacak Galatasaray’a bakıyorsunuz bir tane yerli futbolcu yok İstiklal Marşı okunuyor ona eşlik edecek bir tane yerli oyuncusu yok. Bu milliyetçi duyguları zedeliyor ayrıca Galatasaray Türkiye’nin en önemli takımlardan birisi… Peki bu takımdan hangi futbolcu milli takımda oynayacak ayrıca bunun cari açığa zararı da var. Zira biz yabancı futbolcuya karşı değiliz ama bu kadar da olmamalı, buna bir sınırlama getirilmeli… Burada iyi şeyleri yapan, iyi konuşan, takımı iyi yöneten sayın Ağaoğlu’nu bir kez daha tebrik ediyorum.”

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor