Abdullah Avcı: Ne olursa olsun Trabzon zor bir deplasmandır

Abdullah Avcı maç öncesinde açıklamalarda bulundu

Abdullah Avcı: Ne olursa olsun Trabzon zor bir deplasmandır

Trabzonspor'un bu akşam karşılaşacağı Başakşehir maçı öncesinde Teknik direktör Abdullah Avcı açıklamalarda bulundu.

Avcı şöyle konuştu:

Devre arası kampımız iyi geçti. Eksiklerimiz üzerine çalıştık. Trabzonspor deplasmanına hazırlanırken buranın zor bir deplasman olduğunu biliyorduk. Puan durumu ne olursa olsun burası zor bir deplasmandır. Dışarıda çok güzel bir ortam var. Herkes maça odaklanmış bir durumda. Trabzonspor maça mutlaka baskıyla başlayacaktır. 15 dakika sonunda baskıyı kırdığımızda top bize geçecektir. Trabzonspor beklerinin ataklara çok iyi katıldığı ayrıca tedbirli  bir takım. 
Ligin en fazla topa hakim olan takımıyız. Bunu göstermeliyiz. Trabzonspor adam dadam oynadığı için topa değmeyen adam bazen daha değerli oyuncu oluyor. Güzel bir atmosfer var, umarım bugün karşılığını alırız. Ligin hala tepesindeyiz, bugün kazanıp inşallah yoılumuza devam edeceğiz. Ligin zirvesindeki durumu aytnı tutrarak devam etme4k istiyoruz.
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor