Abdülhey Trabzonspor fanatiği!

Kurtlar Vadisi'nin Abdülhey'i, Elazığlı Kenan Çoban, fanatik Trabzonsporlu olduğunu söyledi.Habertürk'te Oylum Talu'nun bugünkü konuğu olan Abdülhey, "Hangi takımı tutuyorsun" sorusuna "Tabiki Trabzonspor" cevabını verdi. Abdülhey, "Ben çocukluğumdan beri

Abdülhey Trabzonspor fanatiği!

Kurtlar Vadisi'nin Abdülhey'i, Elazığlı Kenan Çoban, fanatik Trabzonsporlu olduğunu söyledi.

Habertürk'te Oylum Talu'nun bugünkü konuğu olan Abdülhey, "Hangi takımı tutuyorsun" sorusuna "Tabiki Trabzonspor" cevabını verdi. Abdülhey, "Ben çocukluğumdan beri Trabzonspor'u tutuyorum. Bordo-mavili renklerle büyüdüm. Trabzonspor benim için ayrı bir takımdır. Türkiye'nin en büyüğü ve en mert takımıdır Trabzonspor" diye konuştu. Abdülhey, Trabzonspor'un ligde gayet iyi ilerlediğini bugünkü Antalyaspor maçını da kazanmaları halinde çok büyük ihtimalle bordo-mavili takımın şampiyon olacağını ifade etti.

ABDÜLHEY KİMDİR?
Abdülhey Çoban, gerçek adı Zülfü Yüksel 'dir. Kurtlar Vadisi, Kurtlar Vadisi Terör ve Kurtlar Vadisi Pusu dizilerinin karakterlerindendir. Kenan Çoban tarafından canlandırılmaktadır. KGT adı verilen çok gizli bir istihbarat örgütünün mensubudur. Doğu Eşrefoğlu ve Aslan Akbey tarafından yetiştirilerek göreve getirilmiştir.
Bir zaman sonra Polat Alemdar isimli kgt ajanı olup mafya oluşumunun içine sızan bu adamı korumakla yükümlü olduğu son görevi verilmiştir.Görev gereği Polat Alemdar'a çöpçü kılığında karşısına çıkmıştır.Ve bu olaydan sonra Polat Alemdar ve Abdülhey çok iyi iki dost olmuşlar. Bir ara İskender Büyük tarafından işkence edilerek hafıza kaybına uğrayıp İskender Büyük'e hizmet etmiştir. Ama sonra Polat Alemdar, hafızasını geri getirtmeyi başarmıştır.Ayrıca Abdülhey (Zülfü Yüksel) ekibin sessiz elemanlarından biridir,operasyonlarda tedbirlidır.Ve mantık yürüterek hareket eder, duygularını pek belli etmez.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler