ABD TS Club standı açıldı

Trabzonspor Genel Sekreteri Hasan Yener ve Genel Müdür Sinan Zengin, Türk Amerikan Dernekleri Federasyonu (TADF) tarafından bu yıl 29'uncusu düzenlenen Türk Günü festivaline katıldı.Türk Milli Takımı’nın da katıldığı festivalde ilk kez Trabzonspor Standı

ABD TS Club standı açıldı

Trabzonspor Genel Sekreteri Hasan Yener ve Genel Müdür Sinan Zengin, Türk Amerikan Dernekleri Federasyonu (TADF) tarafından bu yıl 29'uncusu düzenlenen Türk Günü festivaline katıldı.

Türk Milli Takımı’nın da katıldığı festivalde ilk kez Trabzonspor Standı açıldı. TS Club ürünlerinin satışının da gerçekleştirildiği stantta Genel Sekreter Hasan Yener ve Genel Müdür Sinan Zengin taraftarlarla yakından ilgilenerek, kendileriyle bol bol hatıra fotoğrafı çektirdiler.

Genel Sekreter Hasan Yener, Amerika’da kendilerine gösterilen ilgiden son derece memnun kaldığını belirterek, “Standımızda yer alan ürünler 2 saat içinde tüketildi. Gördüğümüz yoğun ilgi bizleri memnun etti. Bu da Trabzonspor’un taraftar potansiyelini bir kez daha gözler önüne serdi. Taraftar potansiyelini gördükten sonra ileride Amerika’da TS Club Mağazası açabileceğimizi düşünüyoruz” dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor