A-TS-61 plakalı araca saldırı

A-TS-61 numaralı plakayı Alman sahibinden alabilmek için, Almanya'nın Augsburg kentinde 17 yıl mücadele veren Trabzonsporlu Ahmet Koçak (41), holiganların hedefi oldu.  Koçak, arabasında Trabzonspor logosunun bulunduğu tüm camların kırılmasına isyan edere

A-TS-61 plakalı araca saldırı

A-TS-61 numaralı plakayı Alman sahibinden alabilmek için, Almanya'nın Augsburg kentinde 17 yıl mücadele veren Trabzonsporlu Ahmet Koçak (41), holiganların hedefi oldu.

 

Koçak, arabasında Trabzonspor logosunun bulunduğu tüm camların kırılmasına isyan ederek "Arabamın camlarını kırsanız bile bu sevdayı bu yürekten çıkaramazsınız" diyerek, gönül verdiği takımın bordo mavi renkleriyle bezediği otomobilinin camlarını kıran kişilerin Trabzonspor düşmanı olduğunu iddia etti.

 

TRABZONSPOR DÜŞMANLIĞI

Arabasına yapılan saldırıyı "Aslında bu saldırı bana değil benim canımdan kıymetli olan Trabzonspor'uma yapılmıştır" diyerek bir hayli üzüntülü olduğunu söyleyen fanatik Trabzonsporlu Koçak, "Bordo renkli olan Seat markalı arabamı akşam saatlerinde evimin yakınında yol kenarına park etmiştim. Geri geldiğimde arabamda Trabzponspor'un logosunun olduğu tüm camlar kırılmıştı. Eğer arabamın plakası A-TS-61 olmamış olsaydı ve üzerinde Trabzonspor logoları olmasaydı kesinlikle arabama saldırı olmayacaktı, bundan adım gibi eminim. Ama ne yaparlarsa yapsınlar bu sevdayı bu yürekten çıkaramazlar. Bu saldırıyı bana yapmadılar, benim canımdan da değerli olan Trabzonspor'uma yaptılar" diyerek aracına yapılan saldırıyı kınadı.

 

Almanya'nın Augsburg kentinde ikamet eden ve aslen Merzifonlu olan Ahmet Koçak, isminin baş harfi ve Trabzonspor'un kısaltılmışı ile şehrin plaka numarasının yer aldığı A-TS-61 numaralı plakayı Theresia S. isimli Alman kadından alabilmek için 17 yıl mücadele vermişti.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor