A. Sebatspor'a icra işlemi!

Akçaabat Sebatspor'un bir borcuna karşılık, alacaklı taraf avukatı ve icra memurları ile birlikte geldiği kulübün Söğütlü'deki tesislerinde bulunan eşyalara haciz işlemi uygulattı. Kulüp binasında bulunan koltuk, mobilya, beyaz eşya ve diğer malzemeler ka

A. Sebatspor'a icra işlemi!

Akçaabat Sebatspor'un bir borcuna karşılık, alacaklı taraf avukatı ve icra memurları ile birlikte geldiği kulübün Söğütlü'deki tesislerinde bulunan eşyalara haciz işlemi uygulattı. Kulüp binasında bulunan koltuk, mobilya, beyaz eşya ve diğer malzemeler kamyonlara yüklenerek götürüldü.

Akçaabat Sebatspor Kulüp Başkanı Zeki Öztürk, AA muhabirine yaptığı açıklamada, olayı Sarıyer ile yaptıkları karşılaşma öncesinde duyduklarını ve sporcuların bu moral bozukluğu ile maça çıktıklarını ifade ederek, şunları söyledi:

'Kulübümüzün geçmişte verdiği bir senedin ödenmemesi nedeniyle alacaklı taraf, icra yoluyla alacaklarını tahsilata gitmiştir. Bu tür uygulamalar son günlerde çoğaldı. Eski müdürümüzün İddaa yöneticileri hakkındaki suç duyurusu sonucu İddaa gelirlerimiz elimizden alınmıştır. Sporcu ve teknik heyetin ödemeleri ile uğraşırken bir taraftan da bu tür işlemlere maruz kalıyoruz. Daha birkaç gün önce altyapıya ait otobüsümüze el konuldu. Her gün bir icra takibi ile karşı karşıyayız. Dayanacak gücümüz kalmadı. Bu işin bu şekilde yürümesi mümkün değil. Herkesin şapkasını önüne koyarak düşünme vakti gelmiştir.'

İcra işlemi sırasında başkanın makam odasındaki tüm eşyalar da götürüldü. Sporcuların odalarındaki eşyalar, yöneticilerin alacaklının avukatını ikna etmesiyle icra işlemi dışında tutuldu.  

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor