A Millilerin maçı Ş.Saraçoğlu'nda

A Milli Takım'ın, 2012 Avrupa Şampiyonası grup elemelerinde Avusturya ile yapacağı karşılaşma Şükrü Saracoğlu Stadyumu'nda oynanacak. Müsabaka 29 Mart Salı akşamı saat 20.30'da başlayacak.Milli Takım'ın elemelerdeki iddiası açısından büyük öneme sahip kar

A Millilerin maçı Ş.Saraçoğlu'nda

A Milli Takım'ın, 2012 Avrupa Şampiyonası grup elemelerinde Avusturya ile yapacağı karşılaşma Şükrü Saracoğlu Stadyumu'nda oynanacak. Müsabaka 29 Mart Salı akşamı saat 20.30'da başlayacak.

Milli Takım'ın elemelerdeki iddiası açısından büyük öneme sahip karşılaşma, aynı zamanda 2011 yılında Ay-Yıldızlıların oynayacağı ilk resmi maç olma özelliği de taşıyor.

Bu müsabaka, A Milli Takım'ın Avusturya ile tarihinde oynadığı 13. maç olacak. Daha önce 4'ü özel, 8'i resmi olmak üzere 12 kez rakibiyle karşılaşan A Milli Takım, bu maçlarda 5 galibiyet, 7 de mağlubiyet aldı.

Milli Takım, son olarak, Avusturya ile Kasım 2008'de Viyana'da özel maçta karşılaşmış ve rakibini 4-2 mağlup etmişti.

Bu arada, Türkiye-Avusturya grup eleme maçının bilet fiyatları da belirlendi. Biletix üzerinden satışa sunulacak biletlerin fiyatları şöyle:

Fenerium Alt Orta, Fenerium Üst Orta : 50,00 TL

Maraton Alt Orta, Maraton Üst Orta : 50,00 TL

Fenerium Alt Kenar, Fenerium Üst Kenar : 20,00 TL

Maraton Alt Kenar, Maraton Üst Kenar : 20,00 TL

Migros Kale Arkası : 10,00 TL

Türk Telekom Kale Arkası : 10,00 TL

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler