A Milliler Bayram namazını kıldı

Hollanda'da da bulunan A Milli Futbol Takımı oyuncuları, Kurban Bayramı Namazını Amsterdam'daki Zaandam Sultan Ahmet Camiinde kıldı.Çarşamba günü Hollanda ile yapacağı özel maç için Amsterdam'da bulunan milli kafile, kendilerine tahsis edilen özel bir oto

A Milliler Bayram namazını kıldı

Hollanda'da da bulunan A Milli Futbol Takımı oyuncuları, Kurban Bayramı Namazını Amsterdam'daki Zaandam Sultan Ahmet Camiinde kıldı.

Çarşamba günü Hollanda ile yapacağı özel maç için Amsterdam'da bulunan milli kafile, kendilerine tahsis edilen özel bir otobüs ile ikamet ettikleri otelden Hollanda polisi koruması eşliğinde özel bir otobüs ile Amsterdam'a 10 km yakınlarındaki Zaandam Sultan Ahmet Camii'ne geldi.

Vatandaşlar tarafından sevgi gösterisi ile karşılaşan A Milli Takımı sabah saat 09.00'da Hollanda Diyanet Vakfına bağlı Zaandam Sultan Ahmet Camiinde Kurban Bayramı Namazını eda etti.

Hollanda Diyanet Vakfı Koordinatörü Cevdet Keskin, camiyi dolduran 3 bin kişi ile birlikte namazından sonrasında topluca birlik ve beraberlik adına dua ettiler. A Milli Takım Bayram Namazının ardından kendilerine tahsis edilen özel bir otobüs ile sevgi gösterileri arasında Zaandam Sultan Ahmet Camiinden ayrılarak konaklama yerine hareket etti.

Millilerimiz, Hollanda maçı hazırlıklarını 16 Kasım Salı günü saat 20.00'de maçın oynanacağı Amsterdam Arena'da yapacağı antrenmanla tamamlayacak. A Milli Takım Teknik Direktörü Guus Hiddink antrenman öncesinde bir basın toplantısı düzenleyecek.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor