A Milliler, ABD'ye gitti

A Milli Takımımız, Amerika Birleşik Devletleri'nde yapacağı kamp için bu ülkeye gitti. Swissotel'de dün akşam toplanmaya başlayan Millilerimiz, bugün kiralanan özel uçakla Atatürk Havalimanı'ndan New York'a hareket etti. A Milli kafilesi New York'a ulaştı

A Milliler, ABD'ye gitti

A Milli Takımımız, Amerika Birleşik Devletleri'nde yapacağı kamp için bu ülkeye gitti. Swissotel'de dün akşam toplanmaya başlayan Millilerimiz, bugün kiralanan özel uçakla Atatürk Havalimanı'ndan New York'a hareket etti. A Milli kafilesi New York'a ulaştıktan buradan otobüsle New Jersey'e geçecek ve burada W Hoboken Hotel'de konaklayacak.

Özgener: "Bizim için iyi bir hazırlık fırsatı olacak"

TFF Başkanı Özgener, Atatürk Havalimanı'ndan New York'a hareketten önce yaptığı açıklamada, hazırlık çalışmaları ve önemli 3 hazırlık maçı yapmak üzere ABD'ye gittiklerini belirterek, şunları söyledi:

"Bizim için ABD'deki karşılaşmalar önemli. Bir kere yeni teknik direktörümüzün futbolcu kardeşlerimizle ilk beraberliği olacak. Birbirlerini tanıma fırsatı olan ilk organizasyon olacak. ABD'de 3 maç yapacağız. Birisi Dünya Kupası'na da katılacak olan ABD. Dolayısıyla bizim için sezon sonunda iyi bir hazırlık, kaynaşma, birbirini tanıma fırsatı olacak. Her şey inşallah iyi geçer diyorum.''

Milli Takım Teknik Direktörü Guus Hiddink ile dün biraraya geldiklerini ifade eden Özgener, ''ABD'deki hazırlık maçları ve çalışmaları öncesinde takımın durumunu gözden geçirdik'' dedi.

A Milli Takımımızın, ABD'de kampı kadrosunda şu oyuncular bulunuyor:

Kaleciler: Volkan Demirel (Fenerbahçe), Onur Recep Kıvrak (Trabzonspor), Sinan Bolat (Standard Liege).
Defans Oyuncuları: Sabri Sarıoğlu, Emre Aşık (Jübile), Gökhan Zan, Emre Güngör, Servet Çetin, Caner Erkin (Galatasaray), Mehmet Topuz (Fenerbahçe), İbrahim Toraman, İsmail Köybaşı (Beşiktaş), Ceyhun Gülselam (Trabzonspor), Çağlar Birinci (Denizlispor).
Orta Saha Oyuncuları: Hamit Altıntop (Bayern Münih), Kazım Kazım (Toulouse), Volkan Şen, Ozan İpek (Bursaspor), Mehmet Topal, Arda Turan (Galatasaray), Okan Buruk (İstanbul Büyükşehir Belediyespor-Jübile), Emre Belözoğlu, Selçuk Şahin (Fenerbahçe), Necip Uysal (Beşiktaş), Nuri Şahin (Borussia Dortmund), Selçuk İnan (Trabzonspor), Sezer Öztürk (Eskişehirspor).
Hücum Oyuncuları: Turgay Bahadır (Bursaspor), Tuncay Şanlı (Stoke City), Semih Şentürk (Fenerbahçe), Halil Altıntop (Eintracht Frankfurt), Sercan Yıldırım (Bursaspor), Nihat Kahveci (Beşiktaş).

A Milli Takım, ABD kampında üç hazırlık maçı oynayacak. Maçların programı şöyle:

22 Mayıs 2010 12.30  Türkiye - Çek Cumhuriyeti Red Bull Arena, Harrison, New Jersey
26 Mayıs 2010 13.30  Türkiye - Kuzey İrlanda  Veterans Stadium, New Britain, Connecticut
29 Mayıs 2010 14.00  ABD - Türkiye   Lincoln Financial Field, Philadelphia

A Milli Takım teknik ekibi ve bazı oyuncular, 20 Mayıs akşamı Türkiye'nin New York Başkonsolosluğu'nun kendileri onuruna vereceği resepsiyona katılacak. 23 Mayıs Pazar feribotla Manhattan'a geçerek New York'ta saat 13.00'te başlayacak Türk Günü Yürüyüşü'ne katılacak Milli Takımımız, bu etkinliğin ardından medya mensuplarının da katılacağı bir tekne gezisi yapacak.

Milli Takım, 25 Mayıs Salı saat 10.00'da otobüsle New Jersey'den Connecticut'a hareket edecek ve Hartford'da bulunan Connecticut Crown Plaza Hotel'e yerleşecek. Ertesi gün saat 18.30'da uçakla Connecticut'tan Philadelphia'ya geçecek A Milli Takım kafilesi, burada Hyatt Regency Philadelphia'da kamp yapacak.

Milli Takım, 29 Mayıs Cumartesi ABD maçından sonra saat 17.30'da New York'a geçecek ve 31 Mayıs Pazartesi günü saat 14.00'te İstanbul'a dönecek.
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor