A Milli Takımın 2. etap çalışması

ABD'de kamp çalışmalarını sürdüren A Milli Takımımız, ikinci etap kamp çalışmalarına katılmak üzere, bu sabah Connecticut eyaletinin Hartford şehrine hareket etti.Hartford'daki Crown Plaza Hoteli'nde kalacak A Milli Takım, ABD programı kapsamında ikinci ö

A Milli Takımın 2. etap çalışması

ABD'de kamp çalışmalarını sürdüren A Milli Takımımız, ikinci etap kamp çalışmalarına katılmak üzere, bu sabah Connecticut eyaletinin Hartford şehrine hareket etti.

Hartford'daki Crown Plaza Hoteli'nde kalacak A Milli Takım, ABD programı kapsamında ikinci özel karşılaşmasını yarın TSİ 20.30'da Veterans Stadyumu'nda Kuzey İrlanda Milli takımı ile oynayacak.

Milli takım, Hartford'da maçın oynanacağı statta bu akşam TSİ 22.00'da bir antrenman yapacak. Teknik direktör Guus Hiddink'in Connecticut'taki antrenmanı basına kapalı olarak yapacağı öğrenildi.

Öte yandan, dünkü antrenmana sakatlıkları dolayısıyla katılmayan Mehmet Topuz ile Mehmet Topal'ın durumunun henüz netlik kazanmadığı, her iki futbolcunun da bugün bir kez daha doktor kontrolünden geçecekleri kaydedildi.

New Jersey'deki üniversite sahasında yapılan dünkü antrenmanın sonlarına doğu ayak bileğine aldığı darbe sonrası sakatlanan ve çalışmayı yarıda bırakan Bursasporlu Volkan Şen'in tedavisinin de sürdüğü öğrenildi.

Milli takım kafilesinin Perşembe günü uçakla Connecticut'tan Philadelphia'ya geçmesi bekleniyor. A Milliler, 29 Mayıs Cumartesi günü ABD Milli takımıyla bu şehirde özel bir karşılaşma oynayacak.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor