A Milli Takımı Trabzon'da

Türkiye A Milli takımının 9 Şubat’ta Trabzon Avni Aker Stadında Güney Kore A Milli takımı ile oynayacağı özel hazırlık maçı için Güney Kore ve Türkiye kafilesi bugün aynı uçakla Trabzon’a geldi.Trabzon’da yapılacak olan Türkiye- Güney Kore A Milli özel ha

A Milli Takımı Trabzon'da

Türkiye A Milli takımının 9 Şubat’ta Trabzon Avni Aker Stadında Güney Kore A Milli takımı ile oynayacağı özel hazırlık maçı için Güney Kore ve Türkiye kafilesi bugün aynı uçakla Trabzon’a geldi.

Trabzon’da yapılacak olan Türkiye- Güney Kore A Milli özel hazırlık maçı öncesi iki kafilede aynı uçakla 13.10 saatlerinde Trabzon’a geldi. Türkiye A Milli Kadrosunun Novotel’de konaklayacağı, misafir takımın ise Zorlu Grand Hotel’de konaklayacağı öğrenildi. Her iki takım da kamp yapmak üzere otellerine yerleşti.

Ayrıca Trabzonspor’dan A Milli takımın kalesi için kadroya alınan Onur’un sakatlanması üzerine kadroya dahil edilen Tolga Zengin’in de kadroya Trabzon’da dahil olacağı bildirildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor